IDS 2015 (36th International Dental Show) Köln

Svake druge godine, već 36. put za redom u Nemačkoj, u gradu Kelnu, održava se najveći internacionalni svetski sajam iz oblasti stomatologije i zubotehnike. Ovaj, 36. po redu dogadjaj, je bio održan od 10-14. marta 2015. godine i brojao je više od 139.000 posetilaca iz 152 zemlje i 2.199 izlagača iz 59 zemalja.

Na ovom sajmu, kao  na mnogim prethodnim, bili smo svedoci razvoja dentalne industrije, kako bismo ostali u koraku sa najsavremenijim tehnologijama, materijalima i ostalim stvarima koje moderna stomatologija može da ponudi. Pored toga, imali smo priliku da razmenimo iskustva sa kolegama iz celog sveta, da se uverimo u kvalitet usluga najboljih i da od njih naučimo mnogo. Takvo iskustvo je neophodno za održavanje dugogodišnje tradicije pružanja usluga u renomiranoj stomatološkoj ordinaciji.

Iz godine u godinu, sa napredovanjem tehnologije, brojevi izlagača kao i posetioca enormno rastu. A naš cilj je uvek isti, pratiti svetske trendove, permanentno se edukovati i činiti sve kako bi pacijenti Stomatološke ordinacije Beoosmeh izlazili zdravi, zadovoljni i sa najlepšim osmehom.